Gå videre til innhold
Budskap fra Andromeda av Pål Kristian Vaag

Pressemelding -

Budskap fra Andromeda av Pål Kristian Vaag


Vi er stolte av å annonsere lanseringen av Pål Kristian Vaags bok, "Budskap fra Andromeda". Denne boken er et resultat av universets dype bekymring for utviklingen på jorden, spesielt vår tendens til å utvikle farlig teknologi. Vaag bringer frem en provoserende og engasjerende diskusjon om hvordan andre sivilisasjoner i universet har forberedt seg på dette gjennom tusenvis av år, helt siden de hjalp menneskeheten å ta sine første skritt på jorden.

"Budskap fra Andromeda" tar en fryktløs tilnærming til både gamle løgner, kunnskapsløshet og overtro. Den utfordrer etablerte maktstrukturer og inviterer leserne til å reflektere over vår plass i universet og konsekvensene av våre teknologiske fremskritt.

Boken er inspirert av Vaags livslange engasjement og personlige opplevelser, som startet i barndommen med UFO-observasjoner på Nordmøre. Disse opplevelsene, som fortsatt er et mysterium, førte til at Vaag utviklet en forbindelse med en fremmed intelligens via tankens kraft. Gjennom denne boken deler han den kunnskapen han har blitt tildelt, og utfordrer leserne til å se verden med nye øyne.

Pål Kristian Vaag har vært på en unik reise, som begynte på slutten av 1960-tallet med UFO-observasjoner rundt barndomshjemmet. Disse erfaringene, kombinert med hans evne til å kommunisere med fremmede intelligenser, har ført til en dyp forståelse og et brennende ønske om å dele denne kunnskapen. Hans tidligere erfaringer, inkludert et kjent UFO-bilde som gikk verden rundt i 1984, har formet hans unike perspektiv. Vaag ble inspirert til å skrive denne boken etter mange års læring på den "universelle skolebenken". Han har inngått en pakt med sine læremestere om å dele denne kunnskapen med verden, og ser det som sin plikt å gi stafettpinnen videre. Boken gir nye synsvinkler på hendelser på jorden og fremmer tanken om at høyere kunnskap kan føre til en bedre og fredeligere verden.

"Budskap fra Andromeda" er mer enn bare en bok; det er en invitasjon til å tenke nytt og forstå de universelle kreftene som former vår virkelighet. Vaag ser dette som et skjold eller en nødutgang i tilfelle det verste skulle skje, og understreker at universelle krefter ikke overlater noe til tilfeldighetene.

For mer informasjon, vennligst kontakt Calidris Forlag.

Emner


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag

Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge