Gå videre til innhold
Jan Kristian Karlsen lanserer ny bok – "Kunsten å lykkes med hybride arbeidsplasser"

Pressemelding -

Jan Kristian Karlsen lanserer ny bok – "Kunsten å lykkes med hybride arbeidsplasser"


Forfatter og rådgiver Jan Kristian Karlsen lanserer sin fjerde bok, "Kunsten å lykkes med hybride arbeidsplasser", en bok som tar et dypdykk i det nye arbeidslivet og gir praktiske råd for å navigere i en verden der arbeidsplassen ikke lenger er begrenset til kontoret.

Karlsens opprinnelige idé var å skrive om fremtidens arbeidsplass med fokus på fleksible arbeidsformer, hvor arbeid på ulike steder og work-life balance stod sentralt. Planene ble imidlertid drastisk påvirket av Covid-19-pandemien, som førte til en uventet og omfattende overgang til hjemmekontor. Denne "hjemmekontorrevolusjonen" tvang Karlsen til å rekalibrere sitt prosjekt, noe som resulterte i en bok som både analyserer effektene av pandemien på arbeidslivet og gir innsikt i hvordan man kan lykkes med hybride arbeidsplasser.

"Kunsten å lykkes med hybride arbeidsplasser" er en praktisk veiledning som kombinerer Karlsens 30 år lange erfaring som forsker og rådgiver med ferske observasjoner fra pandemiens påvirkning på arbeidslivet. Boken gir konkrete råd om hvordan både arbeidsgivere og arbeidstakere kan skape en vinn-vinn-situasjon ved å balansere produktivitet og trivsel i en hybrid arbeidsmodell.

Karlsen har skrevet boken for å hjelpe ledere og ansatte med å navigere i det nye, fleksible arbeidslivet. Med to tidligere fagbøker innen sjangeren har han den nødvendige innsikten til å gi verdifulle råd til de som ønsker å lykkes i den hybride arbeidsverdenen.

Når Jan Kristian Karlsen ikke skriver, arbeider han som rådgiver og foredragsholder. Han nyter også friluftsliv, båtturer, musikk, og kvalitetstid med familie og venner.

"Kunsten å lykkes med hybride arbeidsplasser" er tilgjengelig for bokhandlere nå. For intervjuer eller ytterligere informasjon, vennligst kontakt Calidris forlag.

Emner


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag

Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge