Gå videre til innhold
"Ulv Sturlason, Legionær og Høvding" av Svein Steinsvik

Pressemelding -

"Ulv Sturlason, Legionær og Høvding" av Svein Steinsvik


Svein Steinsviks historiske roman, "Ulv Sturlason, Legionær og Høvding" er her!

Boken tar leserne med på en reise gjennom den romerske hæren til høvdingesetet i Møre, der hovedpersonen Ulv Sturlason kjemper for å gjenopprette freden og makten etter å ha forlatt legionen.

Om Boken:

"Ulv Sturlason, Legionær og Høvding" følger historien om Ulv Sturlason, sønn av høvdingen i Ravnstad, som etter flere år i den romerske hæren vender hjem til et land preget av indre strid og ytre trusler. Under erobringen av Britannia, skiller Ulv og hans medsoldater Awate og Albas seg fra hæren og reiser nordover mot Møre.

Ved hjemkomst til Ravnstad oppdager Ulv at høvdingene strides og en ytre fiende har tatt kontroll over Møre. Ulv må navigere i disse farlige farvannene og ta opp arven etter sin far, mens Romas umettelige behov for jern styrer maktbalansen i regionen. Med støtte fra sine venner etablerer Ulv seg som en leder i Møre og utvider sin innflytelse langt utover Ravnstad.

Svein Steinsvik har alltid hatt en lidenskap for historiefortelling og norsk historie. Inspirert av tanken om at Norge kanskje var samlet før vikingtiden, har Steinsvik skapt en gripende fortelling om en norsk legionær og hans kamp for makt og fred i et land påvirket av det mektige Romerriket.

Om Forfatteren:

Svein Steinsvik har en doktorgrad i kjemi og har jobbet i norsk industri i tretti år. Hans omfattende erfaring innen kjemisk industriell produksjon gjenspeiles i detaljene i hans bøker. Steinsvik bor på Sundvollen med sin kone og hunder, og tilbringer mye tid med sin nærmeste familie. "Ulv Sturlason, Legionær og Høvding" er første bok i en planlagt trilogi, og han er allerede godt i gang med bok nummer to.

For mer informasjon, kontakt Calidris forlag.

Emner


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag

Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge