Gå videre til innhold
Morsom barnebok av Hilde Olufsen:  "Kors på halsen"

Pressemelding -

Morsom barnebok av Hilde Olufsen: "Kors på halsen"


Hilde Olufsen lanserer sin barnebok, "Kors på halsen", en spennende og morsom fortelling om vennskap blant gutter på i barneskolealder. Boken utforsker de mange eventyrene som binder de to hovedpersonene sammen til et godt vennskapsforhold, til tross for deres forskjelligheter.

"Kors på halsen" er inspirert av Olufsens egen barndom og hennes sønns oppvekst, som stadig fant på nye og interessante aktiviteter. Handlingen er satt til Haugerud, en drabantby i Oslo, hvor forfatteren selv vokste opp. Gjennom å minnes ulike episoder fra sin oppvekst, har Olufsen skapt en serie av hendelser som flettes sammen til en engasjerende historie for unge lesere. Boken kom til da Hilde Olufsen gjenopplevde minner fra sitt barndomssted, og de forskjellige episodene falt naturlig på plass etter hvert som skriveprosessen skred frem.

Olufsen ble inspirert til å skrive boken av sin sønn, og ønsker nå å dele de spennende og morsomme eventyrene med andre barn. Hun håper spesielt at gutter i alderen åtte til ti år vil finne glede i å lese boken, men tror også at mange jenter vil kunne ha glede av historiene.

Hilde Olufsen jobber allerede med nye eventyr om de samme guttene, og ser frem til å dele flere historier i fremtiden.

For mer informasjon, kontakt Calidris forlag.

Emner


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag

Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge