Gå videre til innhold
Ny bok setter fokus på mobbing og trakassering - ELVA UNDER BREEN

Pressemelding -

Ny bok setter fokus på mobbing og trakassering - ELVA UNDER BREEN


Vi er stolte over å kunngjøre utgivelsen av Glenn Wiiks bok, som tar for seg de dype konsekvensene mobbing og trakassering kan ha på individets liv. Boken utforsker hvordan opplevelser i barne- og ungdomstiden kan påvirke alt fra yrkesliv og sosiale relasjoner til kjærlighetslivet.

Et viktig samfunnsproblem

Mobbing og trakassering i skolen og arbeidslivet er et økende problem og utgjør en alvorlig samfunnsutfordring. Gjennom personlige fortellinger og grundige analyser, viser forfatteren hvordan slike opplevelser kan sette dype spor. Boken er et resultat av forfatterens frustrasjon og sterke ønske om å sette dette viktige temaet på dagsordenen.

"Ideen til boken har jeg hatt i flere år, men det var først da jeg møtte Anders at ting begynte å falle på plass," sier Glenn Wiik. "Det hjelper lite å gå rundt og knurre for seg selv.Jeg tenkte at en bok ville gi meg muligheten til å nå flere og kanskje få mer oppmerksomhet rundt dette store og viktige problemet – hvordan skal vi møte og motarbeide mobbing og alle former for vold i skolen."

Alarmerende tall

Den siste elevundersøkelsen viste at 49 000 barn og unge rapporterte om mobbing i skolen. Dette absurde tallet kan ikke bare møtes med et skuldertrekk. Nå må saken opp på dagsordenen både sentralt og lokalt. Dette omfanget av vold i alle former hadde aldri blitt godtatt hvis det gjaldt andre grupper i samfunnet.

En bok for alle

Boken er skrevet for alle som er opptatt av barn og unges oppvekstvilkår, inkludert elever, foreldre, lærere, skoleledere og politikere. Gode krefter på tvers av disse gruppene må samles rundt et gjennomtenkt og kraftfullt motsvar til denne destruktive utviklingen som har gått fra vondt til verre i mange år.

Om forfatteren

Når Glenn Wiik ikke skriver, nyter han fritiden med fiske, matlaging for gode venner, late dager i hagen og friske diskusjoner.

For mer informasjon, vennligst kontakt Calidris Forlag.


Emner


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag

Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge